background

Tentera Semut Putih

anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 16 March 2012

Maaf :'(





hai awak awak semua .
Thanks sebab masih singgah membaca dan memFollow Blog fy .
hmm fy dah jarang update sekarang .
Now , fy sedang sibuk menjalani perang .
apakah ?
oke , actually fy skg ngah FINAL EXAM
soo , sebelum neyh tak update sebab banyak sangat menda yang kena buad
assignment lhaa , test lhaa , quiz lhaa . 
Hmmm , sumpah PENING sesangat .

oke , fy sangat sedih sekarang .
SUMPAH sedih sangat-sangat

fy dah dapat markah untuk subjek yang fy amek .
means markah test apa bagai lhaa
oke , fy sangat DOWN sebab tak sangka markah rendah .

then , Now sedikit sebanyak fy dah dapat tahu markah keseluruhan * Carry Mark
tapi beberapa subjek jela 
and thats it .
MY MARK IS .......

YA ALLAH , Sumpah terKejut sangat-sangat
terduduk , tersentap , sedih , kecewa , tak sangka
SEMUA perasaan sedih hampa bagai menyelinap dalam diri

fy tak tahu kenapa markah tuhh rendah
Ya ALLAH , mcm mana pointer nanti ? :'(

fy takot sangat pinter turun nanti .
tak tahu nak cakap mcm mana kat ma and abah nanti
RISAUUU YEEE

DEAN LIST memang fy dah tak yakin dah lhaa dapat yee 
hmm , fy taknak buad ma abah kecewa .
abah terutama .
dia sangat mengharap pada fy .
*menangis :'(

xpela . fy cuba buad yang terbaik untuk FINAL EXAM neyh .
MA ABAH adik mintak maaf kalau tak dapat buad ma abah bangga lagi ngan adik :'(

apa-apa pun fy dah cuba berusaha dan buad yang terBaik 
then , fy just TAWAKAL pada ALLAH SWT .
fy dah tak mampu nak ubah pape .

YA ALLAH , kau kuatkan lhaa HATI ku untuk menerima kenyataan dan dugaan yang kau berikan ini .
bantu lhaa aq YA ALLAH . 
AMINN !

P/S :: awak awak awak yang sudi singgah baca BLOG neyh fy ucapkan bebanyak terima kasih . Doa-doakan lhaa fy berjaya yee . thanks . Sayang korang KETAT-KETAT :')







Assalamualaikum , babai .

by :: fiffy_amri@hotlove.com



fiffy_amri@hotlove.com