background

Tentera Semut Putih

anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 April 2012



hai stalker stalker terhebat malaya . HAHA
kk . tolong fy tiup habuk neyh . 
perghh dah berhabuk and penuh sarang bhai .

oke , fy sebagaimana korang tahu atau yang taktahu lagi .
mehh nak habak maii 
kita kan dah lama sebenar yee abeh paper .
and sekarang cite dia ngah cuti semester larhh kann .
HAHAHA . ktaklawak >,<

oke , fy dah dduk at umahh dah seminggu dan hanya mengemas umah tetiap hari .
oleh itu , fy mengambil keputusan nak kojerr part time .
jeng jeng jeng .
fy pergi larhh merayau at sekitar bandar inderapura jerantut 
and fy buad keputusan nak kojerr at KEDAI KEK .

fy berminat nak kojerr at sini bukan apa ,
selain kojerr dapat duit . fy dapat belajar .
cmne nak buad roti , kek , and seumpama yee larhh

so , esok fy dah masuk kojerr . weeeeee~
harap-harap my first day kojerr will be nice :)

soo , itu jela kot nak cerita .
btw , saya dan si dia *AMRI* masih bersama .
alhamdulillah .

ILOVEU ABANG <3

thanks for reading .
rajin2 singgah larhh lagi ekhh .
kita main tiup2 habuk lagi . ehek -__-

jangan lupa follow pulak .
babai . assalamualaikum :)

by : fiffy_amri@hotlove.com

fiffy_amri@hotlove.com

Friday, 16 March 2012

Maaf :'(





hai awak awak semua .
Thanks sebab masih singgah membaca dan memFollow Blog fy .
hmm fy dah jarang update sekarang .
Now , fy sedang sibuk menjalani perang .
apakah ?
oke , actually fy skg ngah FINAL EXAM
soo , sebelum neyh tak update sebab banyak sangat menda yang kena buad
assignment lhaa , test lhaa , quiz lhaa . 
Hmmm , sumpah PENING sesangat .

oke , fy sangat sedih sekarang .
SUMPAH sedih sangat-sangat

fy dah dapat markah untuk subjek yang fy amek .
means markah test apa bagai lhaa
oke , fy sangat DOWN sebab tak sangka markah rendah .

then , Now sedikit sebanyak fy dah dapat tahu markah keseluruhan * Carry Mark
tapi beberapa subjek jela 
and thats it .
MY MARK IS .......

YA ALLAH , Sumpah terKejut sangat-sangat
terduduk , tersentap , sedih , kecewa , tak sangka
SEMUA perasaan sedih hampa bagai menyelinap dalam diri

fy tak tahu kenapa markah tuhh rendah
Ya ALLAH , mcm mana pointer nanti ? :'(

fy takot sangat pinter turun nanti .
tak tahu nak cakap mcm mana kat ma and abah nanti
RISAUUU YEEE

DEAN LIST memang fy dah tak yakin dah lhaa dapat yee 
hmm , fy taknak buad ma abah kecewa .
abah terutama .
dia sangat mengharap pada fy .
*menangis :'(

xpela . fy cuba buad yang terbaik untuk FINAL EXAM neyh .
MA ABAH adik mintak maaf kalau tak dapat buad ma abah bangga lagi ngan adik :'(

apa-apa pun fy dah cuba berusaha dan buad yang terBaik 
then , fy just TAWAKAL pada ALLAH SWT .
fy dah tak mampu nak ubah pape .

YA ALLAH , kau kuatkan lhaa HATI ku untuk menerima kenyataan dan dugaan yang kau berikan ini .
bantu lhaa aq YA ALLAH . 
AMINN !

P/S :: awak awak awak yang sudi singgah baca BLOG neyh fy ucapkan bebanyak terima kasih . Doa-doakan lhaa fy berjaya yee . thanks . Sayang korang KETAT-KETAT :')







Assalamualaikum , babai .

by :: fiffy_amri@hotlove.com



fiffy_amri@hotlove.com

Saturday, 11 February 2012

BerSawang-Sawang



hai guys ! wassup cute and handsome girl and boys .
err . Sumpah bila fy buka je blog neyh
banyak betul binatang-binatang yg buad sarang kat sini
masa untuk jadi cleaner -.-"

hmm , sorry guys sebab dah lama yg tersangat lama x update blog
mcm apa dah ntahh aq nengok blog neyh . aiseyhh -.-

awal tahun neyh fy busy sgat .
assignment , group project , test , quiz .
ALLAH HUAKBAR
keliling pinggang :(
sampai nak update blog pom tersadai .
byk sangat cerita2 menarik tapi tak berkesempatan nak tulis kat diari bersawang neyh
kalau nak cerita kan dari awal memang 
SORRY TAW SAYANGS ! <3

NOW , i'm currently at home 
ma abah tak sihat
lagi pom dah lama tak balik umahh
Rindu kat MA ABAH :(

btw , nak cerita sikit pasal mr.Heartbeat fy
ABANG ! awak dah kurus .
kurus sangat

menjerit jumpa hari tuhh
makin comel auww2 . hikhokk

ney masa dia GEMOK ! 
HAHA , jangan marah sygs

BEFORE


AFTER

WOWWWW !
sayangs , u'r totally change .
do u know what

I'M STILL LOVE U VERY MUCH EVEN U HAVE CHANGED
It is only ur physical , not ur Heart right ?

ur HEART will be mine forever and ever .
LOVEUDAMNFUCKINGMUCH AMRI !

btw , Happy Anniversary sayangs on 9.2.2012
I Want To Married with U !

hihokk . Gatal meyh . kbai >,<

by :: fiffy_amri@hotlove.com







fiffy_amri@hotlove.com

Sunday, 1 January 2012

Second Holidays :)




hai. hai. hai.
ALAHAii . apalahh fy neyh .
cakap nak update entry for second day g Kelantan
neyh dah tahun 2012 dah . aiseyhh .
HEHE. sorry guys .
terlupa lhaa :D
*bole terima ka alasan cmneyh ? lalalla :p

NOW , fy cerita kann second day fy g Kelantan kehh .

bangun pepagi terus bersiap untuk pergi ka Kota Bharu.
kami seFamily naik bas.
tggu kat pondok bas sampai bas ka Kota Bharu sampai .

oke , this is my niece. qalissya nama yee . kecik2 lagi kena ajar pakai tudung :)

they are my family . ma jew xdewk dlm gmbar . cuba usha kat bawah . ada x ma ?

jeng jeng jeng . ma dah ada . aishh , kejap ada kejap ilang ma neyh . kui3


oke , tunggu punya tunggu lapar lhaa pulak .
dekat dgn pondok 2 ada kedai mcik jual kueh2 and sarapan pagi kowt .
soo , sempat lagi membeli belah kueh mueh at situ .
sedapp taw ! 

YEAY ! sampai sudah d Kota Bharu .
x percaya ? nahh bukti ! >,<

STESEN BAS KOTA BHARU

My Family :)

neyh hadiah fy belikan untuk korang. comel kann ? :)

alahaii, sweet yelaa ma ayah aq neyh haa.


acehh , background mcm at luar negara lhaa pulak . hiks :D
lepas puas berjalan ke sana ke mari .
Kembali ka stesen ketapi Pasir Mas untuk pulang ka Pahang.
Sempat lagi snap at landasan ketapi . hehe :)

my brothe in law and my sista , sweet kann dorang ? JELES !

]
anak mereka , QALISSYA :)

kami lagi :D



jejalan cari makan , hehe


Yeay ! budak kuat makan lagi . masa neyh dah dlm train dah . makan dalam train .
makan meggi . nak tahu berapa harganya ? jgan terkejot taw . 
jeng jeng jeng . RM5 sepinggan .
normal =.="

kekenyangan :)


Soo , entry neyh byk dengan gmbar jew .
nak tengok banyak lagi .
Buka album KELANTAN at FB fy .
just search FIFFY NASRI .
x jumpa ?
oke , kita search lagi fiffy143_93@yahoo.com
thats my email :)
*sempat lagi pomote , hehe

Hope korang enjoy kehh .
kbabai . lap uoll . muahhhx .
jgn nakal2 taw !

by :: fiffy_amri@hotlove.com


fiffy_amri@hotlove.com