background

Tentera Semut Putih

anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 26 December 2011

Holidays :)




hye blogger / stalkers / penjaga tepi kain orang and what so ever . hiks >.<
wahhhh , dah lama rasa yee x update belog . dah mcm apa dah belog neyh .
xtaw lhaa kenapa skg rasa malas jew nak update belog , hehe

oke , hari neyh fy nak cerita tentang HOLIDAYS !
Entry kali neyh agak panjang sikit . hope korang larat stalk :D

holiday tahun neyh x berape nak seronok lhaa MA ABAH !
oke fine , abah ckp
" bersyukur lhaa dapat pergi holidays , dapat jugak g jejalan tengok negeri orang daripada orang lain 2 , x pernah g holiday ,kita neyh tetiap tahun pergi . bersyukur jewla "
kwang3 , dah kena membebel 'ALHAMDULILLAH' !
bermulaa yee di SINI .............................................

>>>>>>>  24.12.2011 <<<<<<<<
abah beli tiket pukul 3 pagi dari stesen Ktm Jerantut ke Ktm Pasir Mas Kelantan .
tapi ketapi Delay 1 jam stengah , lambat . sooo puas lhaa tunggu at situ .
lebih kurang pukul 4.30 baru ketapi smpai .
EXCITED WEYHH !

first time kami satu family naik ketapi . motiff sebenar holiday at Kelantan sebab nak rasa naik ketapi jew  :')

>>> Snap pukul 4 pagi , before bertolak <<<

 oke , neyh abg fy . ngada mcm artis sgat lhaa 2 :p

 yg neyh mama fy . muda x ? hehs :)

 yg tengah2 abah fy , hensem x ? :D

 oke , bergambar ngan artis bruno mars *puii

yg neyh pulak akak fy , and budax kecik tomel-tomel 2 anak dia . nama dia qalissya . kesian pakngah dia tolak kepala dia sebab nak suruh dia pandang camera . aiseyh . kesian anak sedara makcu :)

hmm , agak x seronok lhaa naik ketapi neyh . mcm naik bas jew rasa yee . tapi sumpah scray GILA-GILA !
HAHA , nak tahu sebab apa ?
hari 2 nak piepie *kencing lhaa
then , toilet kat gerabak yg lain , soo masa nak lintas at tengah2 2 , nak pergi gerabak yg lain kann .
perghhh ! sumpah seram gila . mcm cerita Final Destination dah aq nengok . kui3
dia bergegar kuat gila taw , rasa mcm nak terpisah jew antara dua gerabak 2 .
eishhh , pasni Sumpah xnak naik dah , TAKOT !

>> TOILET <<
YA ALLAH , fy rasa itu lhaa toilet yg paling terbaik d kalangan yg terbaik punya toilet taw !
BAPAK LHAA BUSUK !!
hancing gila , eishh . sabar jewla .
x bole nak bernafas dduk dlm 2 .
tapi d sebab kann dah x tertahan , terpaksa lhaa jugak kann .
punya lhaa tahan nafas neyh . mcm dah x bernyawa dah . huhu
SABO JE LERR =.="
terhinjut-hinjut badan dduk dalam train :D

>>> dalam Train <<<

ketiduran d dlm train .

muka kepenatan menunggu x sampai2 Kelantan . 

oke , lelaki neyh abg ipar fy . suami akak :)

muka baru lepas bangun tdur . bapak lhaa serabai meyh :')

Alhamdulillah , lebih kurang pukul 11 a.m. kowt smpai stesen ketapi Pasir Mas :)
seronok jugak lhaa kann rasa .
lepas sampai cari kereta untuk pergi ka destinasi yg nak d tuju . naik kereta sapu .
mula-mula abah nak pergi rantau panjang , tapi akibat d HASUT dan DITIPU oleh pcik kereta sapu 2 .
abah bertukar destinasi , pergi ka Pengkalan Kubur .
kitaorang kann x pernah pergi Kelantan , soo ikot jewla kata pcik 2 .
cakap at abh rantau pjg x best lhaa , brang mahal lhaa , pengkalan kubur 2 byk barang bole dpt , murah2 .
tapi SUMPAH spoil gila holiday kali neyh , x seronok gila . baik shoping at jerantut . sama jew kowt rasa . hmm :'(
 then cari rumah tumpangan , rehat2 kejap . pergi makan pulak , lapar sgat dah .

 budax baju merah 2 memang kuat makan sikit .  hehe

 muka abah yang kekenyangan :)

masa untuk pergi Shoping ! dah kenyang kann . kui3

lepas makan pergi jejalan .
then balik semula ka rumah tumpangan . hmm , x seronok ! :(
dah lhaa tempat orang jual2 2 sampai pukul 6 jew , then semua dah balik umahh masing2 . aiseyhh .
aktiviti malam just pergi makan jew .
sunyi sgat malam 2 , baru pukul 8 tapi mcm dah pukul 12 mlm dah .
orang dah xdewk keluar . pelik betul -.-

# this is the FIRST DAY , nanti fy update for second day pulak kehh .
NANTI KAN TAW . babai !
fy nak pergi makan , al maklum lhaa fy neyh kuat makan budax yee . hiks :)
soo , KITA ENJOY ! * err

by :: fiffy_amri@hotlove.com










fiffy_amri@hotlove.com

Wednesday, 14 December 2011

BANJIR !



allow everybody . amacam ? ada sihat ?
wooo , ayat ganas kowt . HAHA

yeayy ! jengka Fornia banjir .
but i just for a while . HAHA
ptg jew banjir , mlm dah kering dah air .
nak tengok ka .
nahh hambek ! hehe


sempat lagi mengedik tgkap gmbar kann . hehe :'p


wahh , byk yee air tehh susu . sape nak bole lhaa amek . free jew kehh . kui3

by :: fiffy_amri@hotlove.com


fiffy_amri@hotlove.com

Saturday, 10 December 2011

tension !




arghhhhhhhhhh !
10/12/2011
memang hari sialan sedunia ekhh ?
tak pernah aq mencarut sebyk-byk yee pada hari semalam .

tension yelaa . YA ALLAH !
semalam fy g kuantan ngan Dia .
jejalan , pusing sana pusing sini.
ermm seronok sgat .
nak tengok 'Ombak Rindu' tapi tiket kul 5 ptg .
ah kul 5 dah nak balik jengka , dah x dpt . ermm sedih sgat .
xpewla , last2 dia ajax tgok cerita 'Misteri Jalan Lama'
aq egat kann seram gila , tapi puihh !
cerita paling menyampah pernah aq tengok .
bapak nonsense punye cerita .
soo , kalau korang nak tengok aq rasa x pyahh lhaa tengok .
buat membazir duit jew beli tiket . urgghh !
  
lepas tengok wayang pergi lhaa jejalan .
kul 5 balik jengka .
then stuck smpai kul 6 at kuantan . 
jalan jem . yelaa , kul 5 orang keje office balik umah  kann .
aq dah tension dah sebab kul 8 aq ada class .
dia bawak bapak aihh laju , takot aq .
then bole pulak dia p berlumba kereta ngan kereta yg lain .
nasib baik lhaa selamat smpai .
dlm kul 7.40 aq smpai .
aq ckp at dia try jewla masuk dalam uitm .
lagi pun ada membe dia . soo dlm kereta ada 3 orang .

tapi , pakgad yg jaga mcm sial !
dah lhaa brang bawak byk gila .
dia x bg hantar masuk dlm
apa ka BODO sgat pakgad uitm pahang neyh .
aq neyh pompuan , brang dah lhaa byk+berat lak 2
aq mengamuk gila lhaa , aq hempas2 barang aq, dengan pintu2 kereta aq hempas .
memang bengang tahap gaban dah .

aq pun suruh lhaa Dia pergi tnya pakgad 2 lagi sekali.
dia ckp at pakgad 2 
'kesian aq dia sebab brang berat+byk , lagi pun dia ada class encik, bole lhaa hantar kejap'

pakgad yg BODO 2 ckp x bole jugak , suruh aq naik van koperasi .
eee ya ALLAH , aq rasa mcm aq nak g hentam jew dia punya muka .
kau memang BANGSAT punya pakgad laa sial .
xdewk sifat timbang rasa langsung .
kau pikir lhaa , kau takot aq nak bawak jntan naik bilik ka ?
bangang betul , kalau aq Sangap sekali pom aq bole pergi cari hotel lhaa bodo !
nak pergi hantar barang jew kowt .
lagi pun bukan aq berdua ngan Dia .

Sumpah aq ckp kau lhaa manusia paling BANGSAT pernah aq jumpa !
arghh ! tension betul .
terpaksa lhaa aq sesorang pergi angkut barang 2 .
dah lhaa hostel jauh nak mampos .
ee sumpah bodo punya pakgad .

then aq call kwn aq nak tumpang at kolej dia sebab dekat sikit .
kalau nak smpai ka hostel memang setengah jam lhaa baru aq smpai .
tapi x jadi aq tengok ada bas berhenti . aq pom naik bas smpai ka hostel aq .
dlm bas aq jumpa roomate aq .
soo , ringan sikit lhaa beban aq nak angkut barang smpai ka bilik .
syukur sgat . smpai2 bilik letak barang terus g kelas .
mujur class start kul 8.30

dengan muka yg baru lepas nangis , serabut nak mampos pergi class .
smpai2 at class 14 orang jew yang ada .
kitaorang gabung 3 class .
14 orang tuhh semua budax class aq .
lagi dua group 2 sorang pom xdewk .
aq pom pelik lhaa kenapa yee .
class rap aq ckp dorang mesej mlm ney ada class gak sebab lect nak jugak buat class
kitaorang pom dtg jewla .
then , lect ckp tengah hari td .
class rap yg lagi dua class tuh ckp 1 group ada camping , lagi 1 group smua balik umahh .
aq ckp WHAT THE FUCK dia mcj lect cmtu.

dia mcj at lect ckp cm2 , dia mcj at kitaorang lect nak buat class .
aq tnya lect lect ckp dia xtahu papew sebab dia just bergantung pada student nak buat class ka x .

ee, ya allah . padahal lagi dua group 2 lhaa yg beria2 sgat nak buat class ganti semalam .
last2 dorang sekor pom x dtg .
dulu dorang ckp at class kitaorang yg x bole berkorban sikit ka x balik umahh tuk mggu neyh .
kitaorang pernah ckp at dorang bole x extend class mggu depan sebab ramai yg balik mggu neyh .

dorang bole ckp pasal 'BERKORBAN'
memang Sial lhaa korang neyh .
korang ckp pasal berkorban last2 korang yg balik umahh .
yes  gud gud . sgat bgus  :)

korang dengan pakgad sama2 BANGSAT !
xdewk otak , hati , sifat perikemanusiaan lagsung !
x pyahh jadi manusia lhaa gini weyhh !

kalau  nak menipu pom gak2 lhaa . khianat at kitaorang and lect cmney
korang kalau benci sgat ngan class kitaorang xpyahh lhaa nak libat kann lect .
lect 2 dtg 50km dari umahh dia .
korang bole ckp korang nak buat class .
eeeeee , sumpah aq panas hati ngan korang .

sabar jewla ngan perangai BANGSAT korang neyh .
semalam aq tak pernah ag mencarut bebanyak .
d sebab kann korang ngan pakgad Bodo 2 lhaa keluar perkataan yg x sepatut yee keluar dari mulut aq .
grrrr !




gambar2 neyh masa at kuantan ngan dia . di sebab kann masing2 punya phone camera ting tong terpaksa lhaa pakai phone aq yg cikai neyh tuk snap gmbar .
mujur phone lagi satu neyh ada camera .
even gmbar x cantek . dpt jugak lhaa snap dua keping neyh . huhu .
*dpt lhaa cuci mata korang kejap yee . hehe :)

by :: fiffy_amri@hotlove.com



fiffy_amri@hotlove.com

Tuesday, 6 December 2011

miss him :')




hye stalker ! best kann jadi stalker ?
mcm2 menda korang tahu . 
stalker :: jaga tepi kain orang 
HAHA , ye dop ? something like that lhaa kan . hehs >,<

malam neyh x tahu kenapa sayu sgat hati neyh
nangis . nangis dan terus nangis :'(

ermm , oke . fy nangis sebab rindu kann dia sgat2 .
mr.muncit fiffy tuhh .
Ya Allah , fiffy xtahu lhaa kenapa tiap2 hari tiap2 masa rinduu dia . 
Hari tuhh kitaorang dah jumpa dah sekejap.
minggu lepas hari selasa which is 29.11.2011

fiffy ajak dia jumpa sebab rinduu sgat at dia .
nak tengok gak muka dia . hmm :(

pagi tuhh fy ada class kul 8-10 a.m
then dalam kul 12 kowt fy keluar p jumpa dia .
fy ajak dia g temerloh jejalan kejap . hehe

gedik ngan dia . puas taw pujuk dia .
last2 dia ngalah jugak . yeayy !

cyg tahu abg mesti ngalah punya ngan cyg :p
hehehe

bkn g mana pom , smpai2 trus g lepak at esplanade .
betul ka fy eja neyh , whatever lhaa >,<

then pergi jejalan at bndar jap .
dia cakap dia lapar , then dia ckp teringin nak mkn KFC

ek eleyhh , baik x pyahh pergi temerloh kalau stakat nak mam kfc .
at jengka ada pom ada , aiseyhh !
soo , layan jewla . ikot jewla kehendak dia .
fy teman dia jew , x mamam pom .
sebab lepas abehh class fy trus bli makann at dewan mkn .
kenyang lagi ..
DIET ? 
dah kurus kering nak diet lagi . xpyahh nak ngada ! hiks

ermm time tengah syiokk jumpa dia .
dtg lhaa penyakit yg x d undang .
alarhh yg perempuan biasa kena tuh tiap2 bulan . kui3

kesakitan melanda ! ARGHHH !
soo , memang xdewk mood sgat lhaa kann .
kesian mr.muncit saya tuhh xdewk orang nak layan dia

ololololololo , ngada yee dia :p
cyg sakit lhaa muncit , bkn x nak layan

hoh ! terus merajuk budax ngada tuhh .
puas jugak lhaa nak pujuk dia .

ermmmm . start dari hari tuhh tiap masa rinduu at dia .
ntahh apa racun ntahh dia bg at fy . huhuhu

malam neyh lhaa tetiba touchin . nangis tetiba .
sebab :: rindu yg teramat sgat at dia .
ermmmm ..
kenpa neyh ? KENAPA ?
kenapa rinduu sgat kat abg . :'(

bila dengar suara dia lagi berjurai-jurai airmata neyh
melimpah dah . abehh basah bantal :'(

nak jumpa x mampu . memalam cmneyh kann
KAU GILA ! memang tak lhaa kann .
soo , hanya mampu mendengar suara dan menatap gmbar dia jew .

" abg , cyg rinduu gila at abg . rindu gila-gila-gila-gila . rinduu g teramat sgatt abg . cyg takot cyg kehilangan abg , cyg dah bole lupa kann ex cyg sebab abg . cyg dah mula cinta kann abg , sayang kann abg sepenuh hati cyg . cyg harap abg x tinggal kann cyg . "



Rinduu saat neyh :'(


atotototott , pandai yee muncit saya posing :')



 <3 IMISSUSODAMNMUCHMUNCIT <3

by :: fiffy_amri@hotlove.com





fiffy_amri@hotlove.com

Monday, 5 December 2011

Cancel ! cancel ! cancel !



blog neyh asyik terkandas jew nak update .
niat d hati memang ada nak update tapi ada saja perkara yg lebih menarik perhatian aq .
nak buad itu ini . bla bla bla . .

oke FINE ! aq dah penat gila asyik Cancel ! cancel ! cancel !
apa yg Cancel cik fiffy oii ?
" CLASS LARHH ! "

grr ! kalau d britahu awal-awal xpew jugak .
neyh dah betul2 depan pintu class kowt .
aiseyhh ! =.="

paztu lepas neyh mesti ada class ganti .
ckg , miss , sir , encik , puan , ustazah 
saya tak nakk ada class GANTI !

memang lhaa kita rasa heppy class Cancel kann ?
*xpyahhnak buad muka sedih lhaa kann class cancel , puihh !

tapi tapi dan tapi
kita dah byk ketinggalan kowt.
owg lain dah abehh belajar kowt chapter1 segala bagai

sabar jewla . yg penting x nak class GANTI !
fullstop , titik , noktah , coma .




menuju ke Hostel =.=


menunggu Lect yg x sampai2

p/s :: aq memang Suka bangun pepagi , make up bagai pergi ronda campus dgn berpakaian baju kurung :)



fiffy_amri@hotlove.com

Thursday, 24 November 2011

Typing Class

Assalamualaikum !

apa khabor kekwan smua . hope sihat2 selalu yee :)

errmm , oke . hari neyh fify nak update pcal class typing fify pergi siang td .
class typing neyh adalah class yg pling special lam byk2 class taw .
SUMPAH ! special gilaa .

nak taw sebab apa ?

load .....................................

ERROR , ERROR , ERROR ! !

HAHA , saja wat gimik .lalalalla~


oke , cew teka cew teka fify ngah wat apa tuhh ?


pastu budax 2 ekor neyh . HAHA

typing ? 
TEEEEEETTTTTTTTTTTTT !

wrong answer . buka FACEBOOK weyhh .
muka bajet ngah typing jew .
padahal , PUIHH ! sibok online . HAHA

sebab tuhh subjek typing neyh d gemari rmai student OM .
asal masuk jew lab smua lekat at pc .
diam jew belaka khusyuk online :D

tapi sumpah best gila subjek neyh .
kowg xkan rasa mengantok sebab jari kowg sentiasa bergerak .

ANNOUNCEMENT !!
 JANGAN TIRU AKSI INI DIMANA-MANA ANDA BERADA ATAU DIRUMAH .

bahahahahha . 
xbaik menipu-nipu neyh .
Astagfirullah alazim >.<

" sir , kami x janji buad lagi " hiks :)

KBAI ! kami budax baik :)






fiffy_amri@hotlove.com

Sunday, 20 November 2011

ta pernah BAHAGIA cenggini :')

Assalamualaikum !


anda gedix ! KBAI . 
* sape yg gedix neyh ? aq ka kau . HAHA

oke2 , stop nonsense . kita nak serius skg oke ! fine . 
# acececehh , x pyahh nak serius sgat lhaa budax .

SITUASI 1

hari neyh 20.11.2011
hari pertama fify masuk daftar Uitm tuk semester ke-2
pagi bertolak kul 8 lebih , then smpai lam kul 9 .
then dftar masuk kolej , SETTLE :)

keluar p breakfast then p cari bantal .
sebab bantal ada satu , teddy ada satu .
gedix nak dua . nak wat cmna .
Inilah saya . HAHA

masa Ondaway nak balik ke Uitm smula .
tetiba GEDEGANGGGG !

YA ALLAH ! APA DAH JADI .

jeng , jeng , jeng ...........
*bersambung mggu hadapan 

HAHA , bikin spoil lak mood kann :p

kereta abah kena langgar dari belakang .
2x kowt , wadafak !

mujur abah break supaya dpt elak langgar owg depan lak .
abah keluar kereta dengan muka xgaya rupa owg kowt , grr~

dah mana x meroyan owg tua tuhh , xpernah kena langgar kowt .
then abah p check kereta .
abah amik pen lam kereta nak catat no flet kereta owg yg langgar tuhh .
fify nengok muka dan tgn abh .
muka jgn ckp lhaa , bengis nak mampos then tgn abh mengeletar
huhu , takut jew abah pukul budax tuhh .
*panas baran cket owg yee 

budax yg langgar tuhh naik kereta viva , mmg kemek lhaa depan kereta dia tuhh.
mujur kereta abh oke jew , no flet jew patah .
*bguihh Kia Spectra neyhh ( berangan nak pkai kereta )

yg pling kesian , budax tuhh lhaa .
da lhaa langgar kereta owg+kereta tuhh plak bukan kereta dia+kena maki ngan bapax dia

abah kesian at budax tuhh , umo baru 19 , baru dpt lesen P , lelaki
 soo , abah settle secara elok . x wat report .
then , alhamdulillah settle .

# tiada permusuhan berlaku , xbaik taw !
hehe

SITUASI 2

mlm neyh lepax dengan roomate lama hang out at bandar 
nak p mkn at luar lhaa neyh plan baik punya .

then , kul 8 kitaorang keluar 
PERRRRGGGHHHHH

orang cam ulat sampah , rmai gila bhai !
tunggu pny tunggu pny tggu . kul 9 baru blehh dpt naik van g bandar
smua dah mengeluh lapar , cyan kann :(

sampai2 , terus cari kedai makan .
'ehh , at sana ada kedai mkn lhaa , lip lap lip lap ag lampu dia . jom ! '
*aq lhaa owg yg mencadang kann tuhh :D

sampai2 , tggu pny tunggu pny tggu .
baru lhaa ada owg dtg amex order 
Dei macha , xnampak owg ka duk at sini , grr~
*amex order jew pom dah kesiann .

then , tggu pny tggu pny tggu .
sejam kemudian ...........

baru lhaa mknan sampai . hati rasa nak mencarut tapi kenyang kan perut dulu .
sedap ka xsedap ka dah x pk , lapar gila neyh bhai ! arghhh .
sentap smua HABIS LICIN . kui3

then , pggil lhaa mamat handsome lagi kacak tuhh tuk kira .
YA ALLAH !

nak suruh kira pom lembab , 1+1 pom lembab nak kira .
sabar jewla , dugaan FIFFY !
astagfirullah . . . .

lepas byar terus berambus dan keluar lhaa sgala bagai yg terkeluar dari mult neyh yg sepatut yee x perlu d keluarkann . wahhh . pjg gilaa ayat . HAHA

#bengang tahap GABAN neyh weyhh :(

P/S :: itu lhaa 2 situasi yg terjadi pada hari neyh . Dugaan sy , family then kekwan . sesuai ngan tajuk tuhh kann kann :')

SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN  .
Ya Allah ampuni lhaa segala dosa-dosa ku . aminnnn :'(

*terlanjur berbicara . KBAI !





fiffy_amri@hotlove.com

Friday, 11 November 2011

Hanya Untuk DIA

Assalamualaikum !
xjwb dosa , hehe

Hanya untuk dia , apa menda 2 ?
DIA 2 siapa pulak ?
oke , mehh nak cerita .

DIA :: MOHD AMRI BIN SULAN
He is my Boyfie and i love him damn fucking much ! HAHA

semalam kita kwar ngan dia . 
mula2 dia lhaa nak sgat jumpa kta . 
then plan lhaa suruh dia dtg umahh mlm tuhh .
alasan yee sebab nak bg Hadiah bufday dia yg dah sekian lama x bg2 , HAHA
cyan kann dia ? lalallala~

soo , aq bgtaw lhaa at akak aq yg nak jumpa dia jap mlm neyh sebab nak bg Hadiah 2 .
nak nengok ka Hadiah 2 . oke , tapi xpyahh lhaa kecoh2 kehh .
*cehh ! mcm hadiah 2 besar + mahal sgat , HAHA

TADAAA . . .


Teddy Bear  ! pelik ? aq pom pelik . HAHA
jarang kann owg pompuan bg Hadiah Teddy at lelaki .
salah ka weyhh !!!!

ermm , bg aq lhaa kann . apa salah yee bg Teddy at lelaki . 
bkn blehh jejas hubungan ka apa ka , blehh buad lelaki tuhh jadi bapok ka pondan ka .
soo , xpyahh nak buad pelik sgat lhaa ! 

neyh Hadiah pertama . second Hadiah pulak . 
TADAA . . . .


halamakk ! terbalik lak gmbar . pdai2 lhaa kowg nengok yee . HEHE

baju couple ? 
haa , actually baju couple mmg da lama aq cari . then hari 2 p KL 
ngah jejalan tuhh , jumpa lak kedai baju couple . 
dah jumpa mmg aq beli lhaa .
da lama kowt cari !
ALHAMDULILLAH 
jumpa jugakk akhir nyee . hehe

satu tuk dia , satu tuk aq .
*puihh ! sweet sgat lhaa 2 . HAHA

dah2 , stop cerita sal hadiah . kita smbung balik cerita yg td .

Mlm 2 aq cerita lhaa at akak aq yg dia nak dtg amex hadiah
ada syrat pulak , HAMBEK !
"law pkwe kau nak dtg umahh suruh dia belanja ma ngan akak pizza"

perghh ! sedap depa duk mengePAU pkwe aq ekh . Grr , geram jugakk rasa .
cyan my mucux2 terpaksa lhaa belanja Bakal akak ipaq ngan mak mentua . 
HAHA , nasib lhaa awok . kui3

then dtg lhaa si Dia ka rumahh amex aq .
YA ALLAH , sumpah xsangka ma ngan akak bg kita kwar ngan dia .
mmg Heppy sgat2 lhaa .
terutama si Dia tuhh lhaa .
dah dia mmg nak sgat jumpa aq , tmbah2 dpt lak Hadiah .
mahu x meroyan mucux aq tuhh . HAHA


mlm tuhh berGAYUT . bkn bergayut pokok cm monyet tuhh lhaa .
bergayut lam telepon .
*cehh , dah jumpa bergayot lagi


dia ckp ada perkara penting dia nak ckp .
kita suruh dia ckp lam mcj . tapi dia xnak
*budax mucux GEDIX !


terharu yee bila dia ckp " I LOVE U SAYANG "
dia heppy sgat2 dpt hadiah 2.
yelaa , dia ckp sblum neyh xdewk owg nak bg Hadiah cm2 at dia
acececeh , nak Bodex lhaa 2 , hehe


btw , mlm tuhh Heppy sgat dpt jumpa dia :)
Hope hbungan kita KEKAL yee sygs .


last word " I LOVE U TOO DEAR "
<3 <3 <3 



fiffy_amri@hotlove.com

Monday, 7 November 2011

BUDAX BARU BELAJAR BERBLOGGING

oke , lets see . bila kowg tengok title 2 agak2 sape kahh gerangan budax yg baru nak belaja berblogging neyh . 
yeahh ! op coz lhaa aq budax yee . HAHA .
oke , actually . dulu aq mmg x suka lngsung2 nak berblogging neyh . 
SEBAB yee . sebab bg aq blog neyh tuk kita luahh kan prasaan kita . betol x ?
soo , aq neyh x byk idea nak berkarang-karangan neyh . agak xsuka jugakk lhaa kan .hoho . 
aq just sukaa baca blog2 owg lain . suka nengok creation dowg at blog dowg .
COMEL sgatt . then , jeng jeng jeng . TETIBA rasa nak ada blog sendiri . HAHA
oleh itu , terjadi lhaa blog yg x bpew nak comel neyh . kui3

hope kowg dpt tolong lhaa aq edit blog Usang aq neyh .
almaklum lhaa budax baru nak belajar kann .
dop rety nak edit2 neyh .
blehh kan kan kan ?

oke , ta taw nak merepek apa dahh . Ngee~

KBAI , ASSALAMUALAIKUM <3



fiffy_amri@hotlove.com