background

Tentera Semut Putih

anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 10 December 2011

tension !




arghhhhhhhhhh !
10/12/2011
memang hari sialan sedunia ekhh ?
tak pernah aq mencarut sebyk-byk yee pada hari semalam .

tension yelaa . YA ALLAH !
semalam fy g kuantan ngan Dia .
jejalan , pusing sana pusing sini.
ermm seronok sgat .
nak tengok 'Ombak Rindu' tapi tiket kul 5 ptg .
ah kul 5 dah nak balik jengka , dah x dpt . ermm sedih sgat .
xpewla , last2 dia ajax tgok cerita 'Misteri Jalan Lama'
aq egat kann seram gila , tapi puihh !
cerita paling menyampah pernah aq tengok .
bapak nonsense punye cerita .
soo , kalau korang nak tengok aq rasa x pyahh lhaa tengok .
buat membazir duit jew beli tiket . urgghh !
  
lepas tengok wayang pergi lhaa jejalan .
kul 5 balik jengka .
then stuck smpai kul 6 at kuantan . 
jalan jem . yelaa , kul 5 orang keje office balik umah  kann .
aq dah tension dah sebab kul 8 aq ada class .
dia bawak bapak aihh laju , takot aq .
then bole pulak dia p berlumba kereta ngan kereta yg lain .
nasib baik lhaa selamat smpai .
dlm kul 7.40 aq smpai .
aq ckp at dia try jewla masuk dalam uitm .
lagi pun ada membe dia . soo dlm kereta ada 3 orang .

tapi , pakgad yg jaga mcm sial !
dah lhaa brang bawak byk gila .
dia x bg hantar masuk dlm
apa ka BODO sgat pakgad uitm pahang neyh .
aq neyh pompuan , brang dah lhaa byk+berat lak 2
aq mengamuk gila lhaa , aq hempas2 barang aq, dengan pintu2 kereta aq hempas .
memang bengang tahap gaban dah .

aq pun suruh lhaa Dia pergi tnya pakgad 2 lagi sekali.
dia ckp at pakgad 2 
'kesian aq dia sebab brang berat+byk , lagi pun dia ada class encik, bole lhaa hantar kejap'

pakgad yg BODO 2 ckp x bole jugak , suruh aq naik van koperasi .
eee ya ALLAH , aq rasa mcm aq nak g hentam jew dia punya muka .
kau memang BANGSAT punya pakgad laa sial .
xdewk sifat timbang rasa langsung .
kau pikir lhaa , kau takot aq nak bawak jntan naik bilik ka ?
bangang betul , kalau aq Sangap sekali pom aq bole pergi cari hotel lhaa bodo !
nak pergi hantar barang jew kowt .
lagi pun bukan aq berdua ngan Dia .

Sumpah aq ckp kau lhaa manusia paling BANGSAT pernah aq jumpa !
arghh ! tension betul .
terpaksa lhaa aq sesorang pergi angkut barang 2 .
dah lhaa hostel jauh nak mampos .
ee sumpah bodo punya pakgad .

then aq call kwn aq nak tumpang at kolej dia sebab dekat sikit .
kalau nak smpai ka hostel memang setengah jam lhaa baru aq smpai .
tapi x jadi aq tengok ada bas berhenti . aq pom naik bas smpai ka hostel aq .
dlm bas aq jumpa roomate aq .
soo , ringan sikit lhaa beban aq nak angkut barang smpai ka bilik .
syukur sgat . smpai2 bilik letak barang terus g kelas .
mujur class start kul 8.30

dengan muka yg baru lepas nangis , serabut nak mampos pergi class .
smpai2 at class 14 orang jew yang ada .
kitaorang gabung 3 class .
14 orang tuhh semua budax class aq .
lagi dua group 2 sorang pom xdewk .
aq pom pelik lhaa kenapa yee .
class rap aq ckp dorang mesej mlm ney ada class gak sebab lect nak jugak buat class
kitaorang pom dtg jewla .
then , lect ckp tengah hari td .
class rap yg lagi dua class tuh ckp 1 group ada camping , lagi 1 group smua balik umahh .
aq ckp WHAT THE FUCK dia mcj lect cmtu.

dia mcj at lect ckp cm2 , dia mcj at kitaorang lect nak buat class .
aq tnya lect lect ckp dia xtahu papew sebab dia just bergantung pada student nak buat class ka x .

ee, ya allah . padahal lagi dua group 2 lhaa yg beria2 sgat nak buat class ganti semalam .
last2 dorang sekor pom x dtg .
dulu dorang ckp at class kitaorang yg x bole berkorban sikit ka x balik umahh tuk mggu neyh .
kitaorang pernah ckp at dorang bole x extend class mggu depan sebab ramai yg balik mggu neyh .

dorang bole ckp pasal 'BERKORBAN'
memang Sial lhaa korang neyh .
korang ckp pasal berkorban last2 korang yg balik umahh .
yes  gud gud . sgat bgus  :)

korang dengan pakgad sama2 BANGSAT !
xdewk otak , hati , sifat perikemanusiaan lagsung !
x pyahh jadi manusia lhaa gini weyhh !

kalau  nak menipu pom gak2 lhaa . khianat at kitaorang and lect cmney
korang kalau benci sgat ngan class kitaorang xpyahh lhaa nak libat kann lect .
lect 2 dtg 50km dari umahh dia .
korang bole ckp korang nak buat class .
eeeeee , sumpah aq panas hati ngan korang .

sabar jewla ngan perangai BANGSAT korang neyh .
semalam aq tak pernah ag mencarut bebanyak .
d sebab kann korang ngan pakgad Bodo 2 lhaa keluar perkataan yg x sepatut yee keluar dari mulut aq .
grrrr !




gambar2 neyh masa at kuantan ngan dia . di sebab kann masing2 punya phone camera ting tong terpaksa lhaa pakai phone aq yg cikai neyh tuk snap gmbar .
mujur phone lagi satu neyh ada camera .
even gmbar x cantek . dpt jugak lhaa snap dua keping neyh . huhu .
*dpt lhaa cuci mata korang kejap yee . hehe :)

by :: fiffy_amri@hotlove.com



fiffy_amri@hotlove.com

No comments: