background

Tentera Semut Putih

anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 11 February 2012

BerSawang-Sawang



hai guys ! wassup cute and handsome girl and boys .
err . Sumpah bila fy buka je blog neyh
banyak betul binatang-binatang yg buad sarang kat sini
masa untuk jadi cleaner -.-"

hmm , sorry guys sebab dah lama yg tersangat lama x update blog
mcm apa dah ntahh aq nengok blog neyh . aiseyhh -.-

awal tahun neyh fy busy sgat .
assignment , group project , test , quiz .
ALLAH HUAKBAR
keliling pinggang :(
sampai nak update blog pom tersadai .
byk sangat cerita2 menarik tapi tak berkesempatan nak tulis kat diari bersawang neyh
kalau nak cerita kan dari awal memang 
SORRY TAW SAYANGS ! <3

NOW , i'm currently at home 
ma abah tak sihat
lagi pom dah lama tak balik umahh
Rindu kat MA ABAH :(

btw , nak cerita sikit pasal mr.Heartbeat fy
ABANG ! awak dah kurus .
kurus sangat

menjerit jumpa hari tuhh
makin comel auww2 . hikhokk

ney masa dia GEMOK ! 
HAHA , jangan marah sygs

BEFORE


AFTER

WOWWWW !
sayangs , u'r totally change .
do u know what

I'M STILL LOVE U VERY MUCH EVEN U HAVE CHANGED
It is only ur physical , not ur Heart right ?

ur HEART will be mine forever and ever .
LOVEUDAMNFUCKINGMUCH AMRI !

btw , Happy Anniversary sayangs on 9.2.2012
I Want To Married with U !

hihokk . Gatal meyh . kbai >,<

by :: fiffy_amri@hotlove.com







fiffy_amri@hotlove.com

No comments: